• hjemmeside
  • >
  • sport
  • >
  • En unnvike trinn tilbake når fans leverer sin egen verdensserie rettferdighet

En unnvike trinn tilbake når fans leverer sin egen verdensserie rettferdighet

Da boosen regnet ned på Yuli Gurriel i Game 6 of the World Series tirsdag kveld, gikk Rich Hill sakte rundt haugen på Dodger Stadium. Han vinket, han strakk seg, han gikk opp haugen og ned igjen. Selv for en mugge som bevisst endrer tempoet for å rote med tidspunktet for motstridende hitters, var dette tydeligvis annerledes.

"Jeg ville bare la publikum snakke for seg, og jeg tror ikke noe annet kunne ha vært så høyt som det," sa Hill etterpå. I alt tok det Hill over 30 sekunder å avfyre sin første tonehøyde til Gurriel, som er Houston Astros 'første baseman og ledet i toppen av den andre omgangen. Det var Gurriel sin første bat i Los Angeles siden hans rasistiske gest mot Dodgers starter Yu Darvish i Game 3 of the Series, i Houston, og Hill, som fortalte reporterne etterpå at han var "ekstremt frustrert og opprørt" av det Gurriel hadde gjort , hadde kommet på en måte å gjengjelde: bare stall.

"Det var måten å gjøre det på, ikke slå ham eller noe sånt," sa Hill.

"Bare å sørge for at ting som dette ikke skal skje," la han til. "Jeg tenker spesielt på idrett, der du er i en slik smeltedigel i klubbhuset og har så mange forskjellige karer fra hele verden."

Etter å ha truffet en hjemmekjøring fra Darvish i Game 3 sist fredag kveld, satte Gurriel, som avhoppet fra Cuba i fjor, seg i Astros 'dugout og trakk kantene på øynene for å tilsynelatende hån mot utseendet til Darvish, som er fra Japan. Han brukte også et ufølsomt begrep med henvisning til Darvishs arv. Fjernsynskameraer fanget Gurriel som gjorde alt dette, og det oppsto et opprør

Gurriel (33) ba om unnskyldning for handlingene sine, og Darvish tilgikk ham raskt. Men Gurriel ble truffet med en fem-spillers suspensjon av kommisjonær Rob Manfred dagen etter. Den blir servert i starten av sesongen 2018.

I en verdensserie fylt med drama og dro til et spill 7 onsdag kveld, virker det nesten forhåndsbestemt at Dodgers nå vil sende Darvish til haugen for å starte spillet, noe som betyr at han vil slå igjen til Gurriel, med alt på banen linje.

Før tirsdagens kamp snakket Darvish med reporterne om Gurriel og sa at han hadde sendt en melding til ham om at en unnskyldning ansikt til ansikt for det han hadde gjort ikke var nødvendig, selv om Gurriel hadde uttrykt et ønske om å lage en. ham, 'Hei, du trenger ikke gjøre det fordi du kom med en kommentar, og jeg er ikke så sint,' sa Darvish gjennom en tolk. "Så som om jeg virkelig ikke brydde meg mye om det."

Gurriel's gest i Game 3 overskygget en skummel tur med Darvish den kvelden. Etter å ha tillatt bare ett løp i hver av de to foregående startene hans i postsesongen, hostet Darvish fire renn på seks treff på bare en og to tredjedels omg. Det var den korteste utflukten av det som har vært en enestående ligakarriere. Men etter et drøyt døgn for Darvish, trillet lagkameratene rundt ham i dugout før kamp 4 i serien og sa til ham, "Vi kommer til å vinne dette spillet for deg."

Dodgers holdt ordet i en 6-2 seier. Og til tross for at de droppet Game 5 - det episke 13-12-slugfestet - slo de Justin Verlander i Game 6. Så nå er det Darvish på haugen for Dodgers i Game 7 med Gurriel som spiller femte for Astros.

Tirsdag betydde de høye skrytene for Gurriel at han hadde erstattet Astros høyre feltmann Josh Reddick som skurken for Dodgers-fans. Reddick hadde hørt innkallinger tidligere i serien for sine kommentarer om fans i Los Angeles som ikke støttet ham etter hans handel til Dodgers midtveis i forrige sesong. Men Gurriel sine handlinger i Game 3 gjorde Reddick til en fotnote.

I stedet bofet fansen Gurriel høyt før Hills første tonehøyde til ham og mellom hver tonehøyde. Og da Gurriel dukket ut, var boosen høye igjen. Så det gikk for Gurriel i hver eneste av flaggermusene hans, inkludert singelen hans i den sjette omgangen. Hvis den kraftige reaksjonen fra fansen plaget Gurriel, så han ikke ut til å vise den. Men etter kampen forlot han klubbhuset uten å snakke med reportere.

Astros 'utpekte hitter, Carlos Beltran, hadde rådet Gurriel etter hendelsen, men sa at han ikke følte behov for å si noe til ham etter kamp 6. "Han ba om tilgivelse og det er ikke mye igjen å snakke om," sa Beltran. På spørsmål om booing sa Beltran, "Baseball er sånn." Og det vil sannsynligvis bli slik igjen i Game 7.

Tidligere «
neste »