Beyoncé bekrefter Lion King-rollen

Beyoncé har bekreftet at hun vil tale Nala i Disney live-action-nyinnspilling av ‘The Lion King’.Beyoncé har bekreftet at hun vil stemme Nala i‘ The Lion King ’.

"Formasjonen" hitmaker er planlagt til å bli med i rollebesetningen til Disney live-action-remaken sammen med Donald Glover - som vil stemme Simba - og Chiwetel Ejiofor, som skal spille skurken Scar. Nyhetene ble kunngjort på sosiale medier der full rollebesetning for filmen ble avslørt.

Billy Eichner og Seth Rogen skal spille henholdsvis Timon og Pumbaa, mens James Earl Jones vil komme tilbake til Mufasa, den samme delen han ytret i filmen fra 1994. Alfre Woodard vil spille Sarabi, John Oliver vil tale Zazu og John Kani vil spille som den kloke bavianen Rafiki.

‘Jungle Book’ filmskaper Jon Favreau er ved roret i prosjektet, som skal til utgivelse i juli 2019. Favreau er allerede i forproduksjon med Jeff Nathanson som skriver manuset.

I tillegg til å beholde Sir Elton John og Tim Rices originale sanger, som inkluderer ‘Can You Feel The Love Tonight’, ‘Be Prepared’ og ‘I Just Can't Wait To Be King’, vil remaken også inneholde noen nye låter. ‘Can You Feel the Love Tonight’ spilte over studiepoengene til filmen fra 1994 og fortsatte med å vinne Beste Original Song på 1995 Academy Awards.

Favreau føler seg heldig som blir "betrodd" en film som "The Lion King", og han vet at det er store forventninger å møte.

Han sa: "Det jeg prøver å gjøre er å hedre det som var der ... Det er visse forventninger som folk har. ‘The Jungle Book’ var for 50 år siden; 'Lion King' var 20 år, og folk vokste opp med det i en tidsalder av video hvor de ser det om og om igjen.

Så jeg må virkelig undersøke alle disse plottpunktene. Mytene er veldig sterke i det, så du treffer noe enda dypere enn filmen noen ganger. "

‘The Lion King’ er bare en av live-actionfilmene i rørledningen. ‘Dumbo’, ‘Mulan’ og ‘The Little Mermaid’ er også med i verkene.

Tidligere «
neste »