Lily Collins skal spille i Ted Bundy-filmen

Lily Collins er blitt rollebesetning som Elizabeth Kloepfer, kjæresten til den beryktede seriemorderen Ted Bundy i kommende film ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’.

Lily Collins skal spille som den tidligere kjæresten til den beryktede seriemorderen Ted Bundy i ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’.

Den 28 år gamle skuespilleren vil spille motsatt Zac Efron (29), som er blitt rollebesetning for å spille Bundy i den kommende filmen, melder Variety.

Efron vil lede rollebesetningen til den nye filmen av 'Paradise Lost: The Child of Murders at Robin Hood Hills' -regissør Joe Berlinger som vil fortelle den sjokkerende sanne historien om Bundy, som voldtok og myrdet mange unge kvinner under en drapssynd på 1970-tallet som sjokkerte Amerika og verden.

Produsent Nicolas Chartier sa: "Efron kan spille både dybden og sjarmen som denne fyren hadde i like store tiltak som gjorde at han kunne manipulere disse kvinnene på en så skremmende måte."

Hollywood Reporter sier at manuset vil bli skrevet av Michael Werde og er beregnet til å utforske mordernes forbrytelser gjennom øynene til Bundys mangeårige kjæreste Elizabeth Kloepfer - som skal spilles av Collins.

Etter år med å leve i fornektelse av at Bundy kunne være ansvarlig for de avskyelige forbrytelsene som plager statene Washington, Utah, Florida, Colorado, Oregon, Idaho og California, forvandlet Kloepfer ham til slutt til politiet, men til hennes skrekk oppdaget hun bare det sanne omfanget av handlingene hans helt til han begynte å snakke om dem da han kom nær sin lovlig beordrede henrettelse.

På ettermiddagen etter henrettelsen hevdet Bundy - som var en selvinnstått nekrofil så vel som en morder, voldtektsmann og kidnapper - at hardcore pornografi var ansvarlig for å inspirere hans voldelige forbrytelser i et intervju han ga til James Dobson, en psykolog og grunnlegger av den kristne evangeliske organisasjonen Focus on the Family.

Tidligere «
neste »